img

Спомняте ли си Лия- вижте какъв живот живее и какво е намислила

/
/
/
1329 Views

Спомняте ли си Лия- вижте какъв живот живее и какво е намислила

Лия, която преди около 10 години се оттегли от музикалната си кариера, разказва за причините, довели до това. Фолк звездата признава пред камерата на “Фен ТВ”, че е предпочела да се посвети изцяло на личния си живот.

“Оттеглих с от музикалната сцена заради хубави неща в моя личен живот. Срещнах един прекрасен мъж, с когото решихме да създадем семейство и да отгледаме едно прекрасно дете. Имам едно момиченце на 10 години. Това беше мое решение. Аз съм човек, който се отдава. Реших, че е време да се отдам на личната страна от живота ми, леко и постепенно музиката остана на заден план. Появи се дъщеря ми, за която се грижа до ден днешен”, обясни легендарната певица, цитира Signal.bg.

Лия признава, че сега има желание да възобнови кариерата си, а първите нови песни вече излязоха в интернет пространството.

“Дъщеря ми вече е голяма и много самостоятелна и аз имам нужда да отдам тази любов и тази музика, която е насъбрана в мен години наред, да я върна обратно на хората, които ме очакват. Аз съм сигурна, че има хора, които ме очакват. Решила съм да започна да записвам нови неща”, разкрива намеренията си Лия.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook