img

Спипаха да тестват електрическо BMW3 в Европа, което трябва да конкурира „Тесла“

/
/
/
251 Views
loading...

До дебюта на следващата генерация на BMW 3-Series остават само няколко седмици. Очаква се колата да се появи на автомобилното изложение в Париж през октомври. При това се предполага, че новият баварец ще предложи нещо повече от бензинови и дизелови двигатели.

Шпионски снимки разкриха, че наскоро прототип на Тройката е бил тестван в Европа. При това на него е имало лепенка „Тестова електрическа кола“, а бъбреците на предния капак са били „затворени“. Всъщност, прототипът на новата Тройка вече бе видян да се тества и рамо до рамо с Tesla Model 3 с цел база за сравнение.

Засега от BMW категорично мълчат относно спецификациите на електрическата Тройка, която може и да не постъпи в продажба заедно със следващата генерация на третата серия, което се очаква да стане след няколко месеца. Но е известно, че самата кола е в стадии на разработка от доста време и първоначално се очакваше да бъде показана на автомобилното изложение във Франкфирт още преди година, преди да стане известно, че ще има поредно ново поколение на Тройката.

Със сигурност, по-смислено би било изцяло електрифицираната Тройка да бъде представена на новата платформа на Трета серия, с кодовото име G20, отколкото да се започне с вече остарялата версия на BMW3, която обаче разполагаше с плъг ин хибрид версия.

 

Източник: auto.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!