img

Специалният дар, който имате според зодията си

/
/
/
495 Views

Девите ги бива в астрологията, Везните трябва да се насочат към медитацията и тай чи, а какъв е духовният дар на вашия зодиакален знак, можете да разберете, четейки следния текст:

Овен

Вие подхождате към духовния свят както към всичко останало – директно! Вие сте твърде честни и прями в своите убеждения, но понякога тази ваша свръхувереност и дори арогантност пречи на психологическото ви и емоционално израстване. Вашият специфичен духовен талант е добре развитото ви предчувствие.
Именно заради него всички хора от зодия Овен сякаш знаят всичко преди другите!

Телец

Вие вървите стъпка по стъпка в своето духовно развитие. Предпазливи сте, знаете как да се пазите от различни психически атаки. Вие сте стабилни, реалисти сте и притежавате вродена доброта – това ви помага в духовен план. Вашият специфичен духовен талант е парапсихологията. Сетивата ви (зрение, слух, обоняние, осезание) ви помагат да получавате повече впечатления от околната среда в сравнение с други хора.

Близнаци

Любовта ви към общуването е безкрайна – просто не можете да спрете да обменяте идеи с другите. Но пък огромният ви мисловен процес често ви обърква и е пречка в развитието на вашата духовност. Много е важно да си поставите граници в общуването с другите. Вашият специфичен духовен талант е, че сте роден медиум. От починалите си близки хора (от техния живот и пример) ще можете да извлечете много повече житейски поуки за собствения си живот, отколкото от живите си приятели и познати.

Рак

Вие сте чувствителни и внимателни, но множеството ви страхове ви създават блокада в общуването. Вашата състрадателна природа е нещо хубаво, защото ви помага да усещате, когато някой си играе с вас. Вашият специфичен духовен талант е огромната ви интуиция по отношение на хората. Вие сте изключително надарени да разбирате кой каква същност крие зад маската си.

Лъв

Вие сте харизматична личност, която се наслаждава на вниманието на другите хора. Вие обожавате усещането за популярност. Желанието ви да помагате на другите се пренася в духовния свят, така че ако можете да ограничите егото си, бихте могли да правите чудеса. Вашият специфичен духовен талант е, че имате способности на екстрасенс – имате силно биополе и свръхестествени възможности да лекувате и да влияете на психиката на другите.

Дева

Вие имате голям потенциал и силна духовност, но липсата ви на самочувствие понякога ви дърпа назад. Вие сте методични и дисциплинирани и много бързо преодолявате всички препятствия по пътя си, извличайки най-ценните знания. Вашият специфичен духовен талант е свързан с астрологията – стотици детайли, които бихте могли да синтезирате и систематизирате в едно цяло, за да помогнете на човек.

Везни

Трудно ви е да приемете духовната енергия, която получавате, страх ви е, че ще я тълкувате погрешно. Бъдете смели и приемете себе си! Знаците на съдбата ви се изпращат под формата на голямо въображение, всъщност то е вашата духовна врата – спрете да отричате съществуването му. Вашият специфичен духовен талант е, че сте родени за тай чи – или всяка друга медитация, в която има движение.

Скорпион

Вие сте естествен мистик и източник на духовност. Имате силен потенциал и канал към духовност, окултизъм и неща, които са тясно свързани с мистицизма и неизвестното. Обичате да изследвате историята на тези теми и често ставате фен на духовния свят. Вашият специфичен духовен талант е, че владеете телепатията – всеки иска да знае какво мислят другите, а някои дори манипулират мислите на други хора. Вие можете да направите и двете…

Стрелец

Не сте сигурни дали вярвате в духовните способности, но приемате, че има нещо отвъд земния свят. Внезапни или драматични инциденти в живота ви засилват духовната ви енергия, осъзнавате, че сте по-креативни и по-свързани с тези енергии в кризисни ситуации. Вашият специфичен духовен талант е астрално пътуване – наистина можете да отидете, където пожелаете, дори без да напускате удобния си стол или легло.

Козирог

Вие приемате духовния свят много сериозно и се дразните от хора, които не споделят вашето мнение. Вие сте традиционалисти по душа, привличат ви стари ритуали на духовна връзка, докато новите предизвикват у вас подозрение и нетолерантност. Вашият специфичен духовен талант е, че можете да разбирате и тълкувате събитията, така както никой друг.

Водолей

Вие знаете, че има нещо отвъд този свят, но не знаете какво е точно то. Търсите рационален, научен отговор на духовните феномени и се разстройвате, когато не можете да го намерите. В много аспекти на живота ви вие изпреварвате своето време и дори епоха. Вашият специфичен духовен талант се крие именно в това – вие сте духовен канал на познанието от бъдещето.

Риби

Вие сте винаги готови да се отдадете на духовни вибрации, тъй като сте най-чувствителният и интуитивен представител на всички знаци. Трябва да се научите да сдържате емоциите си, в противен случай ще смесите духовната енергия с реалността. Вашият специфичен духовен талант е, че сте истински емпат – естествено съпреживявате болката, емоциите и психическите състояния на други хора.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook