img

Специалисти бият тревога: Страшни земетресения раздират Земята по Коледа

/
/
/
844 Views

Специалисти конспиролози от групата Global Earthquake Forecaster Ditrianum направиха изявление, че предстоящата Коледа за мнозина земляни ще бъде истинска катастрофа, защото именно по това време планетата ще бъде разтърсена от мегаземетресения. Франк Хугърбетс, специалист по земетресенията, твърди, че към 21 декември в една линия ще се построят Меркурий, Венера, Земята, Марс и Юпите, което ще се отрази физически на състоянието на всяка една от планетите.

За Земята това ще означава сериозни катастрофи поради движението на тектонските плочи, което ще доведе до земетресения със сила 7-8 по Рихтер.

„Наблюденията ми в течение на много години с използването на SSGI ми позволява да достигна до извода, че геометрията на планетите сериозни ще повлияе на тяхната сеизмична активност, ще намали, или напротив, ще я увеличи. В дадения случай планетите ще се наредят по най-неблагоприятен начин за Земята. Това ще се случи в периода 21-25 декември тази година, тоест точно по Коледните празници“, обяснява той.

Специалисти бият тревога: Страшни земетресения раздират Земята по Коледа

Предупреждението, смятат коснпиролозите, далеч не е шега и е много своевременно, защото именно сега много хора започват да планират къде да прекарат празниците.  При това Франк не дава подробности, дори намеци, където могат да се случат тези мегаземетресения.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook