img

Соломон Паси: Страните, в които ядат броненосци, змии и маймуни по пазарите, трябва да бъдат изолирани

/
/
/
491 Views

Светът трябва да бъде парцелиран на санитарно-хигиенни зони. Страните, в които ядат броненосци, змии и маймуни по пазарите, трябва да бъдат отделение и да бъдат обучавани да не го правят, това заяви по bTV президентът на Атлантическия клуб и бивш външен министър Соломон Паси.

Според него трябва да има строги рестрикции към движението на хора и капитали от страните с по-ниска хигиена към Европа. Обвиненията, че това е дискриминация нямат никакво значение, когато трябва да се спасим от чумата на вирусите, която няма да свърши с ковид, заяви Паси.

„Когато този забележителен човек ген. проф. Мутафчийски каза преди време, че „яко ще мрем”, имаше бунтове срещу изказването му. Сега, когато прогнозата му се сбъдна, не виждам бунтове по улиците”, коментира бившият външен министър.

Паси отправи и тежки упреци към здравния министър Стойчо Кацаров, като заяви, че 1/3 от жертвите на пандемията са по времето, в което той е министър.

„Над 10 000 души са жертвите на вируса в мандата на Стойчо Кацаров. Убитите през Втората световна война са около 12 600 души, според Държавните архиви“, заяви той.

Източник: Вихрогон

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook