img

„Софийска вода” ужили писател с 1500 лв. сметка: Нито ще платя, нито ще остане без последствия, ядосва се Парушев

/
/
/
258 Views

Писателят Радослав Парушев е получил 1500 лв. сметка за студена вода, ожали се самият той във Фейсбук, научи trg.

Той се обръща към управляващите дружеството „Софийска вода“: „Във ваш огромен интерес е да се свържете с мен и да ме обясните как именно съм генерирал сметка за вода от 1580 лв. за един месец? Нито ще ви ги платя, нито този случай ще остане без последствия”, заявява авторът на „Животът не е за всеки”.

Няколко часа по-късно „Софийска вода” коментираха публикацията му, заявявайки че са готови да разгледат неговия случай.”Предвид неофициалния статут на социалната мрежа Фейсбук и да запазим вашите лични данни, е необходимо да се свържете с нас чрез някои от официалните ни канали“, пишат от дружеството.

Парушев не им остана длъжен и отговори в същия стил.

„Предвид характера и естеството на вредите, които вашето дружество ми е причинило, няма да се разминем с дежурния отговор, който ползвате. Искам да говоря лично с едно от лицата, което по закон ви представлява, а именно – Борис Тренев или Франсоа Деберг, или да ме потърсят те, или лице, писмено упълномощено от тях.

Повтарям- вие да ме потърсите и да ми дадете обяснения, не аз да звъня на дежурния телефон. Иначе къде е сградата на Софийски Районен Съд, аз много добре знам“.

Радослва Парушев е завършил юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2002 г. е член на Софийска адвокатска колегия и от тогава работи като адвокат в областта на интелектуалната собственост и на правната уредба на телекомуникациите и новите технологии, пише „Телеграф”.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook