img

Софи Маринова потресе всички: На мъжа трябва да му е голям, дебел и тежък!

/
/
/
1487 Views

Софи Маринова успя да сащиса всички с щенията си за мъжкото достойнство!

Докато нейния или уж нейния Гринго е в затвора, Софи Маринова никак не тъжи. Певицата май бързо си изплака сълзите и забрави мъката по любимия си. Нещо повече – отдаде се на мечти и размисли за размера на мъжкото достойнство.

Наскоро Софи Маринова споделила пред близки приятелки, че е най-добре ако оная работа на мъжа е голяма, дебела, ама и по-тежичка.

Ще я мята ли Софка, ще я вдига за бицепси ли, не е ясно. Но така си предпочита женицата.

„Има си значение то, има си. Всички викат, че размерът нямал значение, но друго си е като ти е по-тежичък и голям. На Гринго така му беше – виждате го какъв е огромен, висок и силен, пък е зодия Лъв. Сами си представете какво има там долу в панталоните“, смее се Софи Маринова.

Е, за жалост обаче тя ще има доста да изчака, докато отново се порадва на питона в гащите на опандизения си избраник. Както е тръгнало, Гринго май скоро няма да се види на свобода. А кой ще радва Софито през това време, само тя си знае, пише разкрития.ком.

Маринова ще бъде доста заета през следващите няколко месеца, тъй като се включи в шоуто „Като две капки вода“. Тя прие поканата на Маги Халваджиян, който напоследък забрави всичките си предразсъдъци относно чалгата.

Какви ще ги върши Софи Маринова на сцената и дали ще си хареса „мъжеството“ на някой свой колега, предстои да видим по време на формата.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook