img

Собственик на заведение забрани паркирането на турски тираджии

/
/
/
523 Views

Табела „Не за турски шофьори“, поставена на входа на паркинг за камиони, предизвика дискусия в социалните мрежи.

От снимката става ясно, че паркингът се намира в близост до село Краводер, област Враца.

Част от коментиращите подкрепиха решението на собственика на заведението. „Емо бирата отдавна е разбрал, че „комшу“ е проблемен“, пише Стефан Христов.

Деян Жеков също застана зад решението за поставянето на табелата: „Познавам човека, стига сте писали глупости. Човекът е бивш колега, страшно разбран!

Влизаха турски камиони, но вече не, защото турците ходиха нонстоп по голяма нужда под ремаркетата. Човекът чистеше, но те продължаваха! А има баня и тоалетна, но те хвърляха боклуците покрай оградата, пикаеха в шишета и ги хвърляха, правиха мизерии и аз да съм ще им забраня влизането!“

„Я стига те писали само глупости. Нормално е човек щом не иска нежелани гости просто да го заяви!!! А тези, които се чувстват дискриминирани, могат да изберат няколко паркинга преди това и след това“, допълва Дани.

Някои шофьори се изнервиха и призоваха никой да не спира на паркинга, и в ресторанта. От част от коментиращите даже последваха обвинения в расизъм.

„Абитата в Турция няма да сложат такава табела, нали сме си Българи, трябва да сме и малко расисти“, пише Хасан, съобщава glasnews.bg.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook