img

Смях: „Господарите“ се мъчат да изместят Слави Трифонов от екрана на Би Ти Ви! (виж тук)

/
/
/
672 Views

Слави Трифонов и Господарите на война за Би Ти Ви, научи trg!

Слави Трифонов влезе в поредна открита война на живот и смърт с продуцентското семейство Халваджиян. Преди дни той се присмя на предаването „Господари на ефира“ от екран.

С което недвусмислено показа негативното си отношение към продукцията и продуцентите му. Както и ужаса, че при евентуален трансфер на шоуто за гафове в Би Ти Ви той ще падне от екрана.

Това е неизбежно, тъй като таргетът на двете шоута съвпада и те са подходящи за късните часове на деня. Продуцентът на „Господарите“ Джуди Халваджиян заяви, че продължава преговорите с „Нова“, както и с останалите телевизии, които имат интерес от рейтинговото шоу, пише вестник „Галерия“.

Точно това съобщение вбесило Слави Трифонов, който отдавна има проблеми с шефовете на Би Ти Ви. Причината е, че често нарушава договора и вместо да излъчва скечове, прави политическа пропаганда.

Дългия има договор с медията до лятото, но съдбата на програмата му след това не е ясна. По принцип от телевизията не искат да се обвързват дългосрочно с шоуто.

Днес голямата интрига е дали Слави ще се яви с проект на предстоящите евроизбори през пролетта. Ако не го направи, шансовете му за включването в политиката ще приключат, твърдят анализатори на обществените процеси.

Шоумен номер едно у нас давал всичко от себе си да стопира пътя на „Господарите“ към БТВ. В кулоарите на медията упорито се коментира как Дългия прави опити да осуети преговорите, поставайки ултиматум на телевизията.

Засега „Господари на ефира“ очевидно остават в „Нова“, но от следващия сезон нищо не се знае. Освен, че се излъчват по едно и също време, двете шоута се конкурираха и на Нова година.

На следващия ден Джуди отбеляза, че близо един милион българи са гледали програмата на „Нова“ и са я предпочели пред тази на втората по гледаемост телевизия.

Това, разбира се, жегна Слави и още при следващата актьорска вечер Джуди и брат му Магърдич Халваджиян бяха жестоко пародирани. В скеч в шоуто сценаристът Иво Сиромахов влезе в ролята на Маги и попиля от смях зрителите.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook