img

Смразяващи разкрития за убийството на пенсионерка от сина на данъчен №1 в Пловдив

/
/
/
610 Views

Майка ми се е прибирала от магазина. Всичко се случва в пловдивския квартал „Тракия“. Тя там живее.

Това заяви Николина Русева, дъщеря на премазаната възрастна дама от сина на шефа на НАП – Пловдив – Ивайло Найденов, предава Нова тв.

„Разбрах, че когато се е прибирала в междублоковото пространство я блъска кола. При маневра на заден код. Майка ми е била буквално премазана – със счупен череп, таз и срамни кости. Не знам с каква скорост се е движело това момче, но един свидетел ми каза, че е хвърчала 10 метра. Никой обаче не иска да говори с полицията от страх“, казва тя.

Русева припомни, че момчето първо е избягало от мястото, научи trg.

„Притесняваме се да не се потули случаят, защото става въпрос за сина на шефа на НАП – Пловдив. Молим и призоваваме свидетелите да не се крият и страхуват, а да ни помогнат“, заяви тя.

„Никой не ни е потърсил от семейството на виновника, дори за да изкажат съболезнования. Искам да си получат заслуженото. Мисля, че книжката му трябва да бъде отнета за цял живот. Какво да искам повече, аз също имам дете и знам какво е. Дано този човек осъзнае грешката си, тя на него ще тежи“, смята щерката на загиналата.

„Вече не желая да ми се извиняват. Досега не се сетиха сами да го сторят“, добави тя.

„Майка ми беше жизнена и здрава пенсионерка. Виждаше се с приятелки, излизаше с тях. Беше добре. Изглеждаше на 60, а не на 70“, каза тя.

Блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook