img

Словесната война между Диана Димитрова и Владимир Карамазов се разгаря!

/
/
/
280 Views

В скорошното интервю на Владимир Карамазов за радио „Фокус“, в което водещата го журналистката обяви, че трябва да си хвърли оставката, ако не го попита за мнението му във връзка с разразилия се скандал, тъй като двамата с жертвата са играли заедно в медицинската драма, излъчвана на малкия екран в продължение на шест години.

В отговор бившият водещ на екстремното предаване „Survivor“ посъветва хората да не прибързват в заключенията си, вземайки отношение и страна по случая.

Той допълни още, че публикациите, обикалящи виртуалното пространство, не могат да се приемат за чиста монета, както се изрази.

„Мисля, че когато разкритията започнат, хората ще научат много неща, които в момента това момиче спестява. Наистина не мога да разбера защо тя отива натам. Това е нещо непонятно за мен, понеже в цялата тази история тя също има вина, и то не малка. (…) Аз знам какво се случи в този конфликт и мога да кажа, че нещата изобщо не са такива, каквито тази актриса ги назовава“, заяви той пред медията.

Диана Димитрова обаче не му остана длъжна и няколко дни по-късно се включи с остър коментар за казаното от него. Тя отново използва своя акаунт в платформата за комуникация, за да подчертае, че в периода, когато се е случил инцидентът, той все още не е участвал в продукцията и няма как лично да е запознат със станалото на и извън снимачната площадка.

„Слушах интервюто на Владимир Александров (бел.ред.: това е истинската фамилия на артиста). Не го познавам в личен план. Имаме по три реплики, разменени извън сцените, които сме заснели. През 2017 година той не беше част от екипа на продукцията. Сигурно ми е следил телефона… или ми е светил, без аз да знам.

Чудя се, дали ще му е толкова весело, когато истината лъсне. Когато, цялата истина лъсне в детайли.

От интервюто останах с впечатлението, че ТОЗИ актьор, започна да пелтечи и да се задавя в думите си, след като се спомена моето име. А на въпроса на журналиста „След 5 години?“, оставям сами да прецените, какво означава възклицанието му – „А“, и каква претенция за ерудираност носи. (По моя край овчарите подвикват на овцете по подобен начин)

П.С. Съжалявам, че се отказвате от актьорската професия, но мисля, че не е голяма загуба“, написа тя.

Междувременно Карамазов, който вече се изявява не само пред, но и зад обектив, добивайки популярност и като фотограф, даде ясно да се разбере, че е останал изключително разочарован от интервюто си.

Той написа гневен пост във Facebook, с които опроверга твърдението, тръгнало след разговора му с радиото, че се е отказал от кариерата си. Нещо повече, звездата от „Дяволското гърло“ обяви, че му предстоят нови проекти в театъра.

„Медиите са меко казано ужасни. С много малки изключения. Жадни за скандали и тяхното раздухване с цел трафик. Обикалят като чакали в социалните мрежи и душат за скандал. Ако няма си го създават или вадят от контекста като скалъпват думи и изречения. По-гнусно нещо няма. Никой не се интересува от истината, тя винаги е по-проста и обикновена и това не им върши работа. Истината не прави трафик. Без жал за последствия. Пишат се скандални заглавия, всъщност това им е основното занимание. Станали са спецове по заглавията. Добре че има все пак някаква лична трибуна, от която да кажеш какво мислиш за тях. Утре отново ще си напълнят тъпите страници с „Владо Карамазов е бесен и се самоубива заради пресата“

Да кажа и повода за този пост.

Вчера бях в едно радио – говорихме. После, може би, програма е свалила интервюто, защото е пълно с правописни грешки. И от там се започна – Владо Карамазов се отказва от актьорската професията. Над 30 заглавия днес и то от уж големи медии. Ако се изслуша интервюто ще се види, че няма нищо такова. Започвам репетиции и ми предстоят други актьорски проекти. Но поне си запълних черният списък с медии, на които никога няма да дам интервю. Между другото, той стана доста дълъг. И за жалост скандалите около нас в момента са раздухвани точно от такива гадни сайтове и медии“, ядосва се той.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook