img

Слепият имитатор от „България търси талант“ живее в общежитие

/
/
/
565 Views

Родителите ми виждат нормално – сподели Андриян Асенов, който спечели публика и жури в „България търси талант“, научи trg.

Незрящият Андриян Асенов предизвика истински фурор с появата си на кастингите на „България търси талант“ и вдигна на крака цялата публика в залата – пише в. „Уикенд“. 31-годишният имитатор провокира Славена Вътова да натисне златния бутон и да го изстреля директно на финала на шоуто.

Така Андриян се пръварна в първия участник, получил привилегията да се бори за голямата награда, без да преминава през цедката на останалите кръгове – отбелязва изданието.

Слепият артист впечатли зрителите и журито със сполучливите си имитации на Тодор Колев, Слави Трифонов, Тодор Живков, Бойко Борисов и един от членовете на журито – Любен Дилов-син.

В момента той живее на общежитие в столицата.

След триумфа си в „България търси талант“ и хилядите поздрави, които получил, Андриян не мигнал цяла нощ от вълнение и емоции.

„Исках го златния бутон, но не очаквах, че някой ще го натисне. И много благодаря на Славена, че ми се довери и ме изпрати на финал. Няма да я разочаровам – обещавам пред цяла България“ – сподели Андриян след триумфа си.

Той вече имал идея с какво отново ще вдигне публиката на крака на финала и се надява да грабне голямата награда от 50 хил. лева. А шансовете му не са никак малки… – коментира в заключение изданието.

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook