img

Следродилна депресия тресе Златка, хитрушата кръстила бебето Благо, за да прецака бившите жени на Джизъса

/
/
/
890 Views

Тежка следродилна депресия мъчи младата майка Златка Райкова, научи trg

Изкусителната блондинка тези дни дари със син спрягания за топплейбой бивш футболист Благой Георгиев, но не спира да плаче в родилния дом. Самата тя сподели, че няма никаква представа какво предизвиква сълзите ѝ.

Хормоните на Златка явно са неудържими след раждането. Младата майка не крие, че не знае на кой свят се намира. Единственото, което правела, било да плаче. Това написа бившата моделка в емоционално обръщение към своя новороден син, което неизвестно защо пусна в социалните мрежи. „Вече втори ден ти си моят син, а аз твоята майка! Само мисълта за тебе ме кара да плача! Не знам защо…

Това ли е майчиното чувство, чудя се!? Взеха те за малко, а все едно е цял век! Не знам, защо го пиша дори, просто плача без да спирам и чакам да си пак до мен завинаги!”, изля в социалните мрежи емоциите си младата майка.

Че Златка е родила първото си дете, стана ясно в понеделник. Гордият татко съобщи щастливата вест. За самия него бебето е четвърто поред от трета жена. Големите му син и дъщеря са от бившата гимнастичка Христина Витанова, а след това син му роди единствената до момента представителка на нежния пол, на която Благо се е решил да сложи брачна халка – татарката Есмер Омерова. Златка обаче прецака и двете бивши жени на мъжа си, кръщавайки бебето на самия него – Благо джуниър.

По този начин тя също е уникална в „тълпата” от жени, които раждат от Джизъса, тъй като досега нито едно от децата му не е носило неговото име – предишните три са кръстени на библейски герои: Йоана, Давид и Елай.

Малкият Благо е дошъл на бял свят в частна болница в София. Родителите предпочитат да не споделят името на лечебното заведение, вероятно притеснявайки се от натрапници. Говори се обаче, че за раждането са платени луди пари, а майката е била третирана като истинска ВИП персона. От снимката с бебето личи, че ако не с други екстри, най-малкото е разполагала с маникюристка, която я е посетила веднага след раждането. Едва два дни след това изтощително за всяка жена събитие, Злати е с перфектно лакирана.

След раждането на детето пред двойката стои само един въпрос – ще има ли сватба? Още в край на миналата година Благо предложи брак на Златка с доста ефектен пръстен, който ѝ поднесе в Дубай. След това обаче годеницата забременя и явно са оставили сватбата за след раждането.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook