img

След обидите „дебела и грозна“ Нели от „Търси се“ избухна срещу Калин Терзийски! (виж тук)

/
/
/
703 Views

Нели от „Търси се“ е жестоко обидена от писателя Калин Терзийски, научи trg!

Вчера Калин Терзийски взриви мрежата с пост, който тотално срива имиджа на Нели от „Търси се“, колежката й Меги Димчева и предаването като цяло. Писателят обвини водещите, че са му задавали жълти въпроси, вместо да се интересуват от творчеството му.

И на няколко пъти публично обиди самата Нели Хаджийска, която нарече некрасива, дебела и с голям нос. Е, реакцията на водещата не закъсня. Ето какво написа Нели от „Търси се“ в мрежата:

„Вчера писателят Калин Терзийски изрази публично мнението си за предаването „Търси се“, в което го записахме като основен гост. Като автори и водещи бихме искали да ви споделим и нашата позиция.

Поканихме Калин Терзийски като всички останали наши гости – най-добронамерено, с доверие и уважение. Той прие с удоволствие поканата, като от самото начало беше наясно в какъв телевизионен формат ще гостува.

„Търси се“ не е журналистическо предаване, а токшоу, в което представяме гостите си в изцяло лично качество. В този формат предаването е обичано и успешно вече 12 години. Ние не сме журналисти, а телевизионни водещи, които влагат душите си в разговорите с гостите.

Подходихме към Калин Терзийски по същия начин, както към всеки гост. Потърсихме неговите близки хора – брат му, дъщерята, жената до него и близък негов приятел.

Темите и въпросите в интервюто ни са засегнати именно от тези негови близки и приятели. И категорично възразяваме срещу внушението на писателя, че те са единствено и само във връзка с темата „алкохол“.

Въпросите, за които той твърди, че сме му задавали, не фигурират нито в нашия речник, нито са в стилистиката на предаването. Разбира се, не можем да пренебрегнем темата за алкохола, която така или иначе съпътства живота му. И която той коментира открито в публичното пространство.

Въпросът по тази тема обаче беше само един. Реакциите и отношението на госта към нас по време на останалата част от предаването ще спестим, както в самото предаване, така и тук. Защото „Търси се“ ще остане позитивно и добронамерено и никога няма да заложи на скандал, за да получи допълнителна популярност.

За 12 години в ефира на bTV в „Търси се“ са гостували най-успешните хора на България и с всички тях, обичани и доказани хора в своите области, сме водили съкровен разговор. И сме съумели да разкрием личния им живот по най-позитивния и затрогващ начин.

„Търси се“ никога не е било предаване, което започва и свършва с професионалните постижения на гостите. Ако Калин Терзийски е очаквал по изключение да се превърнем в платформа за популяризиране на книгите му, ние не сме му давали повод за подобно очакване.

Слагаме край на темата и продължаваме да работим с чиста съвест и с любов, защото за 12 години за нас е важна любовта на зрителите и всичките ни гости дотук“, категорична е Нели Хаджийска.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook