img

След близо 40 години брак, той поискал развод-Вместо да приеме ролята на жертва, тя измислила план

/
/
/
1632 Views

Историята започва с Джейк и Едит, които са женени от 37 години. Едит била шокирана, когато след почти четири десетилетия брак, Джейк я оставил заради младата си секретарка.

Изневярата не била достатъчна и Джейк и младата му страст изхвърлили Едит от семейното имение, струващо няколко милиона долара. Но по средата на развода, мъжът не могъл да си представи, че в този красив дом го чакала голяма изненада.

Вместо да приеме ролята на жертва, Едит измислила план, който трябвало да се реализира в най-скоро време.

Новата му приятелка настояла, двамата с Джейк да се настанят в имението за милиони долари, където живеел с Едит. Тъй като адвокатите му били по-добри, Джейк печели делото. Той дал 3 дни на бившата си съпруга да напусне къщата. Тя прекарала първия ден в опаковане на касетки, щайги и куфари. На втория ден, тя наела хора, които са дошли и са взели нещата й. На третия ден, седнала за последен път на своята красива маса за хранене със свещ, пуснала си нежна музика за фон, и изяла половин килограм скариди, бурканче хайвер и изпила една бутилка “Шардоне” “.

Когато свършила вечерята си, минала през всички стаи и напъхала полуизядените черупки от скариди, потопени в хайвер, в дупките на корнизите. Тогава тя подредила кухнята си и си тръгнала.

Когато Джейк се връща с новата си приятелка, всичко било великолепно само няколко дни. Постепенно къщата започнала да мирише. Те опитали всичко, за да почистят, да измият и проветрят. Капаците на прозорците били проверени за мъртви гризачи, килимите били махнати. Навсякъде имало нужда от свеж въздух. Дезинфектаторът дори се опитал с газови кутии да изгони нашествениците. През това време двойката трябвало да се премести да живее на друго място за няколко дни.

В края на краищата, даже заменили скъпоструващите килими. Нищо не помагало!

Техните приятели спрели да ги посещават. Работниците отказали да работят в къщата. Дори и прислужницата се отказала. И накрая, те не могли да издържат на вонята и решили да се преместят. Цял месец по-късно, те все още не можели да си намерят купувач на дома, който вече миришел ужасно.

Славата за вонящата къща се разпространила бързо, и в крайна сметка дори местните брокери отказали да отговорят на техните разговори. Накрая, те трябвало да вземат една огромна сума пари от банката за закупуването на нов дом.

Бившият съпруг се обадил на Едит и я попитал какво да прави в случая. Той й разказал за състоянието на къщата. Тя го изслушала учтиво и след това му казала, че ще й бъде по-лесно да преживее развода, ако Джейк я върне в дома й.

Знаейки, че бившата му съпруга нямала и представа за вонята, която царувала в дома му, Джейк се съгласил на цена, равна на 10% от това, което къщата реално струвала, но условието било тя да подпише документите за развода в същия ден …

Едит се съгласила и в рамките на един час адвокатите извадили всички документи.

Една седмица по-късно, Джейк и приятелката му наблюдавали с усмивка как транспортната фирма опаковала вещите им, за да ги закара в нов дом.

Взели си дори и корнизите!

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook