img

Слави Трифонов свирил на виола в стаята на Десислава Радева

/
/
/
627 Views

Деси Радева е един нормален човек, обикновена жена, майка и съпруга. В София дойдох 1989 година, то беше голяма мъка, защото всъщност исках да кандидатствам журналистика, но времената бяха такива – за да станеш журналист, трябваше да имаш поне 2 публикации във вестник. Отказах се от мечтата си. Майка ми ми намери работа в единствената в България рибоконсервна фабрика. На 19 години всичко ми миришеше на риба, животът ми миришеше на риба. Циганите ме учеха да играя кючек. След много учене една циганка ми каза: „Нищо няма да стане от теб“. Това заяви съпругата на президента Румен Радев – Десислава в предаването на Мартин Карбовски по bTV.

„Учих в Лесо-техническия университет. В трети курс разбрах, че не е моето призвание. После кандидатствах в УНСС и завърших „Финанси и кредит“. Работих и като сервитьорка, когато бях студентка“, добави тя.

„Със Слави Трифонов се познаваме от 90-та година от Студентски град. Доведе го моята съквартирантка, която се връщаше от купон. В 3 през нощта Слави започна да свири на виола в стаята. Впоследствие исках да емигрирам от България, а той беше човекът който ме убеждаваше да не емигрирам“, каза още първата дама.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook