img

Слави Трифонов скаран с Мая Манолова: Нямало да я подкрепи за кмет на столицата

/
/
/
528 Views

Слави Трифонов нямало да подкрепи Мая Манолова за кмет на столицата, научи trg.

Слави Трифонов няма да подкрепи Мая Манолова на изборите за кмет на София през есента – пише в. „Уикенд“. Въпреки че доскоро омбудсманката и шоуменът работеха в комбина и имаха куп съвместни инициативи, между тях внезапно е настъпило охлаждане на отношенията – коментира изданието.

Двамата дори били скарани и не си говорели – твърди пред изданието източник от политическите среди. Мая Манолова ще обяви на 4 септември кандидатурата си като кандидат за кмет на София. Тя ще е независима, като идеята й е да бъде подкрепена от БСП, партията на Кунева – ДБГ и новоучреденото движение на Слави Трифонов „Няма такава държава“.

В последния момент обаче Дългия отказал да си сътрудничи с нея. Шоуменът без обяснение спрял да общува с Мая Манолова и директно й заявил, че няма никакво намерение да я прави кмет на столицата. Това, естествено, не се понравило на настоящия омбудсман.

„Между двамата се появи напрежение кой да е новият месия. Явно у Слави Трифонов се появи завист към Манолова и не му се ще тя да си прави кампанията на негов гръб“ – обясняват политически анализатори.

Ако имаше подкрепата на Слави Трифонов, Манолова имаше реални шансове да стане кмет на столицата – коментират хора от политическите среди.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook