img

Слави Трифонов с покъртителна изповед след трагедията на АМ „Струма“

/
/
/
449 Views

Слави Трифонов също изказа съболезнования на близките на починалите при огнения ад на АМ „Струма“ при разклона за село Боснек, където рано тази сутрин загинаха 46 човека.

Лидерът на ИТН също така разказа за кошмарния инцидент, на който е станал свидетел преди години, когато 16-годишно момиче е издъхнало в автомобила му на път за болницата.

Публикацията на Трифонов във „Фейсбук“:

„Преди години пред очите ми стана катастрофа. Аз бях една от първите коли, които бяха в близост дo катастрофата. Пострадалото момиче беше 16-годишно. И почина в моята кола на път за болницата.

Това се случи на морето. Между Бургас и Поморие. На пътя беше останала една от нейните джапанки. И до ден днешен ми е трудно да гледам джапанки.

Тази трагедия днес е неописуема.

46 загинали. 12 деца.

Всички сме хора – няма значение от каква националност и от каква религия сме. Знам, че всички състрадавате и съчувствате, защото сме хора. И от двете страни на границата думата БОЛКА звучи и се пише по един и същи начин. А и тази гадна поговорка, че нещастието никога не идвало само.

Българите, които изгоряха в старческия дом… Толкова е тъжно. Така че още веднъж – страданието няма националност, религия и цвят на кожата.

Всички сме хора.

Светла им памет на всички загинали“.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook