img

Слави Трифонов отвърна на нападките за кулата в Пловдив: Моите фактури чакат, къде са пловдивските?! (виж тук)

/
/
/
608 Views

Слави Трифонов избухна в мрежата преди броени часове, видя Trg!

Шоуменът Слави Трифонов стои зад думите си и зад обвиненията, които вчера отправи към кмета на Пловдив и управата на града. Преди броени часове Дългия отвърна на всички, които го обвиниха в лъжа и популизъм. Предаваме поста му, без редакторска намеса:

Слави Трифонов е готов да покаже публично фактурите си за кулата в Пловдив

„Вчера, по повод на информация от bTV Новините, че сцената за откриването на “Пловдив – европейска столица на културата” струва 2 милиона лева, аз изразих едно съмнение, че тази сцена не може да струва 2 милиона лева.

Защото аз съм я наемал за концерт на стадион “Васил Левски” и тя струваше 681 000 лева. Изразих това съмнение по телевизията, и тъй като аз съм гражданин на България, а това са държавни пари, поисках пловдивската община да покаже фактурите. И аз да покажа моите фактури.

За доказателство. И настана, както обикновено, една голяма говорилня. Пловдивската община обяснява някакви работи, вие коментирате съвсем логично в интернет някакви работи. Но моите фактури така и си стоят самотни, пък аз никакви пловдивски фактури не съм видял.

Имам да кажа по този повод две неща:

Първо, вие не смятате ли, че е правилно, като граждани на България, да държим сметка за това как се харчат нашите пари? Наистина – не ви ли пука как се харчат нашите пари?

И няма никакво значение дали тези пари се харчат за сцени, за магистрали, за обществени сгради, за водопроводи, за каквото и да е било. Защото ние сме като едно голямо семейство – гражданите на България. И трябва да имаме много точна представа как се харчи семейният бюджет.

Защото, ако не го правим, значи не ни пука за нашата собственост и постъпваме безотговорно към семейството. А аз не мисля и не вярвам, че това е така.

И второ: Това, че Пловдив е културна столица на Европа – това е прекрасно. Но аз смятам, че за да може истински да се гордеем, всичко в Пловдив трябва да е не само културно, а и почтено. Точка по въпроса“, категоричен е Слави Трифонов.

Източник: razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook