img

Слави Трифонов: Далаверата у нас се пази от сините каски

/
/
/
386 Views
loading...
Вчера имаше извънредно заседание, за да може депутатите да почиват на 7 септември.

С други думи, върнаха се от почивка, за да решат да почиват след няколко дни пак. И какво стана на това заседание? Корнелия Нинова обяви, че червените депутати отиват при народа, но оставят 20 човека в парламента, да не вземе случайно да се прецака кворумът и да се разтури далаверата. Интересно как са избрали тези 20 човека? Може би са теглили чоп…

А далаверата се пази от сините каски. А синята каска сама се показа вчера.

Извънредно в Ко4! Говорителката на Борисов показа сензационна СНИМКА на Каракачанов със синя каска: Така се идва на коалиционен съвет!

Благодарение на собствения си акъл, вчера министърът на отбраната Красимир Каракачанов отиде в Министерски съвет със синя каска на главата. Облечен във възтесен костюм, опънат на коремчето, костюм – незабележима метафора на далаверата и ояждането. А на главата – синя каска. Това е политическата действителност в България – приятно закръглен, неадекватно ухилен човек със синя каска на главата брани статуквото, което борецът с шума и неговият кумец, симулират, че искат да развалят, ако не им дадат някой лев.

Защо беше извънредно това заседание? Заради трагедията до Своге? Заради скандала със семейство Арабаджиеви и десетките милиони в кутии от обувки? Заради срива на Търговския регистър? Заради скандалите между коалиционните партньори? Не.

Това написа във Фейсбук Слави Трифонов.

Честит нов политически сезон, уважаеми българи…

Източник: Фрог

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!