img

Слави окончателно: Телевизията ми тръгва на 4 ноември

/
/
/
577 Views

Шоуменът и прясноизпечен политик Слави Трифонов обяви окончателно, че частната му телевизия „Седем-осми“ стартира на 4 ноември в 19,00 часа, научи trg.

„Имаше куп администрастивни и технически казуси, които трябваше да разрешим“, уточни учиндолецът в предварително записано интервю, взето от заместника му в партията „Няма такава държава“ Тошко Йорданов, излъчено на фейсбук страницата на Дългия.

Телевизията ще е с национално покритие и ще може да се гледа от цяла България, като се намира на 78 канал.

Генерален директор на медията е Евгени Димитров-Маестрото. „В нея няма как да има „Шоуто на Слави“, но ще има „Вечерното шоу на Слави Трифонов“, обяви още Дългия. На въпрос на Йорданов дали шефът му бил притеснен от това, че личното му шоу е с променен час – от 22,00 часа, а не както „Шоуто на Слави“ – от 22,30 часа в ефира на Би Ти Ви, учиндолецът в типичния си стил язвително отвърна: „Да ти изглеждам ли притеснен?“.

В началото каналът ще излъчва само 5 часа, като те изцяло ще са запълнени с авторски предавания.

„Бихме могли да инвестираме в сутрешни блокове, но сме заложили на ентъртейнмънт и на свобода. Ние предлагаме нашата гледна точка в праймтайма“, каза Трифонов. И обяви, че ефирът, създаден от него, бил подарък за зрителите. Разчитал само на реклами.

„Ако се справим добре, ще печелим и ние от телевизията“, каза още той. За пийпълметрията шоуменът се е доверил на агенция „Галъп“ и се похвали, че имал на разположение много по-прецизна методика за измерване на гледаемостта от добре познатите други агенции.

Източник: лупа

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook