img

Славчо Велков на кон като Корнелия: Политикът с натъртено рамо и ожулено коляно след езда с кобилата Линда

/
/
/
740 Views

Социалистът Славчо Велков и шефката му Корнелия Нинова споделят едно и също хоби. Конната езда се оказа любимият им начин да разпускат напрежението, научи ТРГ.

Докато лидерката на БСП обикновено се качва на седлото основно около Тодоровден, бившият депутат от левицата практикува доста по-често. Ежеседмично Велков посещава бази, където галопира с расови жребци и дори се впуска в аматьорски надпревари с други любители на спорта.

Преди дни обаче късметът не бил на негова страна и освен че загубил надпреварата, едва не влязъл в болница след нея. „Приятели, днес се запознах с необяздената красавица Линда, чудесен кон с излъчване на шампион!

Загубих срещата с 4:0: натъртено рамо, ожулен и натъртени лакът, коляно и длан. Оказа се, че е различно да яздиш една седмица преди да започнеш 70 г. и една след като си ги започнал! В момента се обезболявам. Бъдете здрави и „Не правете това вкъщи“, написа Велков във „Фейсбук“ минути след като пострадал на конната арена.

Припомняме, че всъщност разклатено здраве стана причина социалистът да се откаже доброволно от депутатското си място през пролетта.

Към момента обаче проблемът му бил овладян и преди дни той дори влезе в екипа на кандидатката за кмет на София Мая Манолова. Велков щял да разработи проект за сигурността на столицата.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook