img

Скандални адвокатки близначки вилняха безсрамно в Дубай, грози ги затвор

/
/
/
1048 Views

Две атрактивни сестри от Великобритания може да лежат три години в затвор в Дубай заради непристойно поведение и нападение над полицайка. Униформените били повикани заради „отвратителното им поведение“, след което блондинките, които били пияни, нападнали полицайка, съобщава „Мирър“.

Адвокатките-близначки Алена и Саша Паркър, които са на 37 години, кълнели арабските жени по време на инцидента, случил се през август миналата година. Блондинките, които обичали да се хвалят с луксозен живот в социалните мрежи и позирали по бикини на барове и плажове, се явиха в съда в Дубай преди два дни.

И двете пледирали „невинни“ по обвиненията за обида, съпротива при арест и нападение над полицайка. Ако бъдат признати за виновни, те могат да лежат до три години в затвора заради непристойното си поведение. В полицейския доклад от случката пише, че двете пияни британски адвокатки се държали възмутително. Те работят в престижната кантора „Ал Сафар и партньори“, която също отрича всички обвинения от тяхно име.

Алена Паркър получила нараняване на ръката и получила помощ от кола на спешна помощ, а в същото време сестра ѝ стояла отвън и крещяла. Когато сестрите оказали да сътрудничат на полицията, униформен служител повикал своя колежка да ги пази, докато си вземе белезниците. Полицайката разказала на прокуратурата, че близначките я нападнали без да знае за какво. „Нападнаха ме и ме блъснаха на земята. Паднах и си нараних главата и лакътя“, казва тя и добавя, че блондинките кълнели нея и арабските жени, а една от тях дори я одраскала с ноктите си.

Източник: Blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook