img

Скандалната истина за имотното състояние на Виктор Николаев

/
/
/
1190 Views
loading...

Виктор Николаев громи политиците от ефир за купуването на евтини имоти

Виктор Николаев също лъсна в аферата „Апартамент гейт“. Тв водещият, който громи от българския ефир политиците за купените от тях евтини имоти, се шири в три апартамента в столицата, научи ТРГ.

Жилищата, собственост на телевизионера, се намират в идеалния център на столицата. Едното от тях е на улица „Раковски“ в непосредствена близост до сградата на Европейския парламент. Другият апартамент се намира на улица „Паренсов“, а третото жилище на улица „Мальовица“.

Оказа се, че самият Виктор Николаев също е замесен в аферата за деклариране на имоти по данъчна оценка с цел спестяване на данъци.

През 2014 година той стана собственик на апартамент на улица „Раковски“, намиращ се в аристократична сграда с отлично поддържани общи части. Телевизионерът е купил апартамента без кредит и е броил едва 870 евро на квадратен метър.

Водещи брокери коментират пред ПИК, че в този период в района не са имали сделки на цена под 1300 евро за кв.м. Дори и за жилища, които се нуждаят от основен ремонт или такива на партерно или таванско ниво. За апартамента от 54 квадрата тв водещият е платил 94 857 лв.

През 2017 година той се сдобива с още едно жилище с площ от 70 квадрата срещу 246 000 лв.

Половината от цената е платена чрез банков кредит. В близост до този апартамент се намира и третото жилище на семейството. То е собственост на съпругата на Николаев и е купено от нея през 2003 година. Апартаментът е с площ от 105 квадрата. Семейството на Николаев в момента живее в него.

Източник: Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук
5.0
01

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!