img

Скандален филм за Майкъл Джексън потресе децата му

/
/
/
551 Views

Скандален филм за Майкъл Джексън потресе децата и семейството му, научи trg.

Скандален филм за Майкъл Джексън потресе цялото му семейство. Документалната лента на Уейд Робсън и Джеймс Сейфчук е на път да предизвика невероятен скандал. „Да напуснеш Невърленд“ е един от най-обсъжданите проекти в последните години.

4-часовия документален филм ще бъде излъчен по HBO и Channel 4 във Великобританиця, а още няколко души, които твърдят, че са имали отношения с Джако ще застанат пред камерите.

„Той даваше на своите жертви бижута в замяна на интимни услуги. Дори организира макет на сватба“, коментира Патрик Райнър. Мара Рейнщайн пък твърди, че всички свидетели в лентата разказват истината от първо лице.

Джеф Уелс от Холивуд пък го нарича „филм на ужасите“ и казва, че Джаксън е „злодей, хищник, чудовище“.

Семейството не е направило опити да спре филма, но племенникът на Джако призова в социалните мрежи лентата да бъде бойкотирана.

За филмът се говори от няколко години. Някои от участниците в него дори опитаха да се договорят със семейство Джексън за обезщетение срещу мълчанието им. Но не получиха пари.

„Има много общи неща в разказите на жертвите. Казват, че той ги ухажвал, учел ги да мразят родителите си и жените като цяло. Казвал им, че Бог и е събрал и ги „гонел“, когато намирал други по-млади момчета. Имаше много ревност и болка. Вече не бяха специални“, споделя още Патрик Райнъ за USA Today.

Филмът се фокусира върху Уейд Робсън и Джеймс Сейфчук, които твърдят, че са били тормозени и насилвани от певеца в ранчото му Невърленд.

Джеф Уелс е категоричен, че истината трябва да излезе наяве. А двамата участници, които говорят пред камерите, споделят, че са били използвани на 7-годишна до 14-годишна възраст. Много от феновете на Джако скочиха в Туитър срещу тях. А други направо ги заплашиха с линч. Трети обаче са категорични, че едно чудовище не може да бъде легенда. И истината трябва да види бял свят.

Източник: razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook