img

СКАНДАЛ: Съд оправда майка, убила и закопала бебето си

/
/
/
376 Views

20-годишната днес Брук Скайлар Ричардсън от Охайо, САЩ, беше скандално оправдана от съда за зверство отпреди две години – американката разбила черепа на новороденото си дете с камък и заровила трупчето в задния двор, научи trg.

Майката щеше да получи доживотна присъда, тъй като беше обвинена в предумишлено убийство, извършено, докато била тийнейджърка.

В заседателната зала вчера обаче момичето плака от облекчение, когато разбра, че съдебните заседатели я оневиняват за убийството, което е прецедент за законодателството на щата. Единственото обвинение, което остана висящо, е за гавра с труп. За него бившата мажоретка може да получи присъда от 1 година, но не е изключено и да се отърве само с пробация.

Съд оправда майка

Нейните родители се разплакаха, след като чуха оправдателната присъда „Обичаме те, скъпа”, каза майка й. Родителите и приятелите на психарката твърдят, че Брук скрила бременността си от тях.

Съдебните заседатели чуха, че през 2017 г. тя казала на един лекар, че е родила мъртво бебе, което закопала в двора на бащината си къща.

Медикът веднага докладвал инцидента на полицията и тялото на бебето било открито.

Съд оправда майка

Превод от в. „Сън“

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook