img

Синът на Венета Райкова става писател: Патрик написа първата си книга

/
/
/
1580 Views

Венета Райкова горда със сина си, научи ТРГ.

Синът на Венета Райкова става писател. С това се похвали самата тя. В официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм водещата на „Папараци“ съобщи на феновете си, че Патрик не само, че вече е написал първата си книга, но дори е сключил договор с голямо издателство, което да я разпространява.

По всичко личи, че синът на Венета върви по стъпките на майка си, която жъне невиждани успехи с всеки свой издаден роман. Първата книга на Патрик се казва „Джордж и вълшебните камъни“. Тя ще излезе на пазара точно на рождения ден на сина на Райкова – 18-ти февруари.

Венета не пропусна да пожелае на единсвеното си дете „феноменални тиражи“. А феновете на тв водещата вече нямат търпение книгата на Патрик да излезе на пазара, за да си я купят и да я прочетат. Още отсега се вижда, че „Джордж и вълшебните камъни“ ще пожъне наистина голям успех, а нищо чудно Патрик дори да задмине по прадажби известната си майка още с първата си книга.

За какво точно ще се разказва тя, Венета и Патрик не издават. Но всички желаещи ще могат да разберат само след няколко месеца – на 18-ти феверуари, когато тя ще излезе. По заглавието обаче можем да заключим, че първата книга на 10-годишния Патрик ще е предназнчена за деца на неговата възраст. А защо не и за по-големи читатели, запазили детското в себе си.

Към публикацията, която Райкова направи в социалната мрежа Инстаграм, заваляха хиляди поздравления и честитки от приятели на тв водещата. Те поздравяват Райкова за примера, който дава на сина си, а на Патрик пожелават „попътен вятър“ в новото му начинание.

Последователка на Венета в мрежата пише, че е свършила страхотна работа щом е успяла да накара сина си да обича книгите от малък. И не само да ги обича, но и да пише такива.

kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook