img

Синът на Плевнелиев проходи за ЧРД

/
/
/
975 Views

Синът на бившия президент–Росен Плевнелиев, проходи за рождения си ден. Чаровният дребосък Йоан направи първите си стъпки, научи ТРГ.

Малчуганът навърши годинка в началото на месеца, а семейството му реши да съчетае двата празника в един. И въпреки че разполагат с възможности да вдигнат холивудско парти, Плевнелиев решиха, че е най-добре да празнуват в тесен семеен кръг.

Лично тъщата на Плевнелиев приготви питката за прощупълника. Майката на Деси–Лиляна Шопска се похвали с майсторлъка и сподели кадър от питката, с името на внука й изписано отгоре.

Начаса нейни приятели заляха с поздравления семейството, а тъщата издаде, че сама е омесила питката. Както и че фамилията няма да прави тематично парти, да се събира в скъпо заведение или да вдига шумни купони, а ще празнува в тесен кръг, у дома.

„Питката за прощъпалника на Йоан стана чудесна. Ще празнуваме една годинка и прощъпалник заедно”, потвърди бабата на мъничето, пише „България днес“.

Причината да отпразнуват рождения ден на Йон и прощъпалника в семеен кръг е нежеланието на Деси и съпругът й да показват децата си публично.

Едва когато навърши половин годинка, малкият Йоан за първи път бе показан пред медиите. А големите деца на двойката остават извън прожекторите, по настояване и на двамата.

Нито Деси, нито Плевнелиев искат децата им да са обект на медиен интерес.

Президентът неведнъж е виждал клюките по адрес на настоящите президентски деца и предпочитал да предпази наследниците си от всякаква публичност.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook