img

Синът на Александър Сано и Нели им доведе известна снаха с 3 дечица (Снимки):

/
/
/
3671 Views

Иво Карамански-младши, който е син на Нели Александрова и бившия престъпен бос Иво Карамански, се радва на споделена любов, която май ще прерастне в нещо по-сериозно.

Момчето, което Александър Сано (съпругът на Нели) отглежда като собствен син, наскоро преживя тежък инцидент на пътя, в който загуби ръката си и тя бе заменена с бионична.

Сано и Иво

Той обаче очевидно е преживял трагедията и вече е намерил дама на сърцето си. Става дума за небезизвестната инфлуенсърка и влогърка Антоанет Пепе, а двамата вече не крият връзката си, която явно е сериозна, защото младежът вече е запознал семейството си с кака си Тони, твърди „Уикенд”.

Антоанет ПепеНели Атанасова и Александър Сано са приели новата снаха, която има цели 3 деца и е със 7 години по-голяма от Иво.

Наследникът, който носи името на баща си, се е поувлякъл доста по влогърката, издават от обкръжението им. Двамата дори бяха във Видин и отмаряха край Дунава, където в момента Сано снима филм. Припомняме, че Карамански е доведен син на актьора, който го обича и се грижи за него като за собствено дете.

Антоанет Пепе деца

Иво и Тонка Пепелджийска, както е истинското име на блондинката, имат отношения от няколко месеца, като злите езици твърдят, че красавицата набързо зарязала последния си мъж Филяка от „Типично”, щом се загаджила с Карамански.

„Как й се занимава с тези три малки деца, пак с нов мъж? Децата си искат грижи, трябва непрекъснато да си около тях. А да въртиш и любов, и то с нов човек, се иска доста енергия. Аз не бих могла, последното нещо ще ми е любовта при такива обстоятелства. Направо й се чудя” – коментират в социалните мрежи любовните трепети на Пепе.

Пепелджийска е известна с това, че бързо забременява от новите си тръпки, като предстои да видим дали историята ще се повтори и с Иво Карамански, който все още няма свои деца.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook