img

Силвена Роу издържа мъжа си от 14 години

/
/
/
824 Views

Шармантната Силвена Роу, която е кошмарът на участниците в тазгодишното издание на кулинарното риалити „Мастършеф“, признава, че се смирявала само пред съпруга си, узна trg.

Пловдивчанката от смесен брак между българка и турчин напуснала пределите на страната ни едва 19-годишна заради срещата си с англичанина Малкълм Роу, с когото се радват на щастлив брак и до днес.

Опърничавата Силвена отрича да е властната фигура във връзката им, но фактите сочат точно обратното. Заради нейната интернационална кариера на готвач Малкълм се отказал от своята и не работел вече 14 години. През цялото това време само журито на „Мастършеф“ се грижела за семейните доходи и на практика издържала изцяло половинката си.

Той обаче бил нейната дясна ръка и ѝ помагал в по-сериозните бизнес начинания и менажирането на нейния ресторант, който е сред най-популярните места за хранене в лъскав Дубай. От края на миналата година топготвачката прелита по 7000 километра седмично от арабското емирство до България, раздвоявайки се между бизнеса си и ролята на оценяващ в „Мастършеф“.

Нейният ресторант „Омния“ в Дубай има три концептуални зали – Dubai Omnia Gourmet, Omnia Baharat и Omnia Blue.

Гостите ѝ там са разнообразни като профил – от холивудски знаменитости до арабски шейхове, петролни магнати и пътешественици – авантюристи. Отличителната ѝ марка е здравословната кухня, а успехите ѝ в кулинарията я нареждат на едно от челните места в класация за най-влиятелни дами в Близкия изток.

През годините Силвена е била личен готвач на звезди от ранга на Клаудия Шифър, Тина Търнър и Шер. Макар да е заклета кариеристка, е успяла да отгледа и двама синове, а вече била готова да дундурка и внучета. Често ѝ се случвало да не ѝ вярват, че била на 52 години, а познатите я затрупвали с молби да издаде тайната за младоликостта си. Всъщност Роу отдавна не консумирала месо, хапвала предимно зеленчуци и била убедена, че с този режим ще доживее до 100.

Критиците ѝ обаче твърдят, че свежият ѝ вид не се дължал само на здравословното хранене, а и на намесата на пластичната хирургия.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook