img

Шокиращо разкритие: Меган Маркъл роднина на Джак Изкормвача?

/
/
/
405 Views

Шокиращо разкритие беше направено за актрисата Меган Маркъл дни преди сватбата й с британския принц Хари. Американски адвокат обяви сензационно, че бъдещата принцеса е роднина на Джак Изкормвача, съобщава “Дейли Стар“.

Джеф Мъджес, който е осми братовчед на Меган Маркъл, заяви, че неговият пра-прадядо е Херман Уебстър Мъджес – останал в историята като първия американски сериен убиец под името Ейч Ейч Холмс (H. H. Holmes). За него се знае, че е извършил стотици престъпления в своята “Фабрика за убийства” – хотел, който построил в Чикаго специално, за да може да убива посетителите в него. Смята се, че убил над 200 души.

Зловещият сериен килър е обесен в затвор във Филаделфия на 7 май 1896 година, след като е бил признат за виновен за 4 убийства и 6 опита за убийство. Самият Холмс е признал, че е умъртвил 27 души.

Много хора смятат, че Холмс е истинският Джак Изкормвача – митичния зловещ сериен убиец на проститутки в Лондон, чиято самоличност така и не е разкрита. Основание за това им дава фактът, че Холмс е бил в Лондон по времето, когато са извършени 11-те кървавите убийства в Източен Лондон – през 1888 година.

Шокиращото разкритие адвокатът направи в документален филм със заглавие “Запознайте се със семейство Маркъл”.

Източник: novini.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!