img

Шок: Взрив убива един от героите в „Откраднат живот“! (ето кой е той – пълни разкрития)

/
/
/
640 Views

Подземният бос Иво Фотев инсценира смъртта си в „Откраднат живот“!

Сценаристите на медицинската сага „Откраднат живот“ са решили да затрият един от героите на сериала. И то по доста драматичен начин – чрез взрив. А смъртта му ще внесе промени във всички останали, издават от Нова телевизия.

Шок Взрив убива един от героите в „Откраднат живот“! (ето кой е той – пълни разкрития)
 

Сюжетът в сериала „Откраднат живот“ се заплита още повече

Източници от кухнята подшушнаха, че става дума за подземния бос Иво Фотев, който ще бъде ликвидиран, но… само привидно.

В миналия епизод на сериала видяхме как извадиха зъб на бизнесмена в дома му и как той замисляше пъклен план за безбожно голяма сума. Трябваше му човек без лична карта.

Това навежда на мисълта, че убийството на Фотев ще е инсценирано, за да заблуди всички. И го очакваме да „възкръсне“ отново, в следващия сезон на „Откраднат живот“.

Съвсем възможно е и втори персонаж да изчезне от сериала – доктор Албена Войнова (в ролята Теодора Кулева, внучката на Тодор Колев). Тя ще бъде поставена пред дилемата дали да отиде при катастрофиралия доктор Марио Ковачев, с когото почти се разделиха, или да остане в „Свети Кирил“.

Сестра Жекова ще стане агент под прикритие. Магда ще отиде на „спийд дейтинг“, за да създаде нови контакти, но срещата ще я отведе към събеседник с важна информация за бъдещето на МБАЛ „СВ. Кирил“.

В отделението за химиотерапия Виктория (Теодора Духовникова) ще стане свидетел на измама, която няма да я остави безразлична. Доктор Дамянова ще ангажира доцент Банков за случая, а съвместните им усилия и компания ще ги направят по-близки от всякога.

Кая ще бъде твърдо решена да сложи край на връзката си с Христо Карагьозов, за да даде шанс на доктор Карагьозов да се върне при семейството си и да започне от начало.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook