img

ШОК! Джулиана Гани ще издава книга за бременни

/
/
/
254 Views

Като ти е толкова акълът и ти служи само за личния кеф, защо раждаш деца?! Този въпрос задават хиляди потребители на силиконката Джулиана Гани, която си навлече гнева им и то съвсем заслужено.

Знаем, че Джулката всеки момент ще роди второто си бебе, което обаче обрича на същата съдба като първородния си Давид.

За отглеждането на Давид тя отдели няколко годинки, а после го хариза на грижите на таткото – Илиян Найденов, за да се хване и впоследствие да зачене от мускулестия полицай Теодор Гецов. И при двете си бременности обаче Гани не спираше да тръби, че не е наддала повече от 4 килца, което е шок за всеки плод, по мнението на лекарите.

Въпреки това Джулката обяви, че смята да издаде книга за бременни, в която да съветва бъдещите родилки какво да правят и как да се хранят (по-скоро как да гладуват), за да запазят фигурите си. А здравето и развитието на плода… тях кучета ги яли.

Новината за книгата на пловдивската бръмчалка накара стотици дами да надигнат глас в нета и да настояват за спешна забрана на това безумие. Което ще нанесе страшни щети и на бременни, и на бебета.

„Не стига, че много от момичетата днес са с акъл на медуза, ами и някаква квачка да ги увещава, че трябва да се хранят с въздух и кълнове, за да бъдат красиви, докато единствената им мисъл подобава да бъде за бебето в корема им. Тази Гани ли е, Мани ли е, трябва да бъде спряна със закон“, пишат в нета.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook