img

Шест идеи за ефектен празничен маникюр

/
/
/
497 Views

Помогнете си с шаблон, лепенки или печати за маникюр, ви съветваме от trg.

Стане ли въпрос за маникюр, разнообразието от зимни и коледни мотиви е огромно. Препоръчително е да оставите нотките си по-къси не само за да ги предпазите от счупване, а и защото късият маникюр е супер актуален. Сред популярните декорации за нотки са снежни човеци, снежинки, коледни елхи, весели еленчета и панделки. Имайте предвид, че ви е нужна стабилна ръка, както и подходящи лакове с тънки четки за декорациите.

Ако се притеснявате да рисувате върху нотките си, ползвайте шаблон, лепенки или печати за маникюр. Друг вариант е да заложите на лесна декорация, която не изисква толкова прецизни движения. Можете просто да редувате няколко от класическите коледни цвята като червено, бяло, златно и зелено. Модерни са също така златистите и сребърни нюанси. Запомнете, че семплият маникюр, направен в домашни условия, е също толкова ефектен и празничен, колкото детайлния. Двуцветният маникюр, както и едноцветният с малък детайл са напълно достатъчни, за да уловят коледния дух.

Добавете щедро брокат, блясък и инкрустации. Любителките на традиционния френски маникюр могат да го адаптират към повода, заменяйки белия цвят с червено, зелено, сребърно или синьо.
Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook