img

Шефът на „Пирогов“: Сашко е в много добро общо състояние, няма някакви наранявания или увреди

/
/
/
371 Views

Сашко от Перник е в много добро общо състояние и днес се очаква да бъде преместен от реанимация в самостоятелна стая. Това заяви на брифинг директорът на „Пирогов“ Валентин Димитров.

„Този път заставам пред вас с добри новини – сагата с детето приключи успешно и беше приведено при нас. Детето е в много добро общо състояние, няма някакви наранявания или увреди, които да създават пряка опасност за живота му“, каза Валентин Димитров.

След 9 дни в незивестност, детето бе открито живо и здраво в дълбоко и непроходимо дере в местността „Рестова глава“ до бившия завод „Червена могила“ от доброволците от местния клуб по делта и парапланеризъм Веселин Георгиев и Милко Михайлов.

Сашко бе незабавно отведен в „Пирогов“, където ще прекара няколко дни. Настанен е в детската реанимация в стабилно състояние, съобщиха вчера от болничното заведение.

Детето е под денонощно наблюдение от екип от специалисти като за всичко е информиран здравният министър. Към момента не са констатирани никакви следи от насилие.

Очаквайте още подробности в ТРГ

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook