img

Шефът на „Криминална полиция“ разказа за нечовешката жестокост, с която Димитър убил Златена в хотел „Рила“

/
/
/
495 Views

„Димитър постоянно повтаряше: „Трябваше, трябваше“. Първо е решил да я удуши. Започнал да я удря в главата с бутилка от уиски и когато момичето било мъртво, той се ядосал ,че едното и око е било отворено, а другото не и решил да й избоде отвореното.“ Това разкри началникът на отдел „Криминална полиция“ комисар Ангел Бадънков пред Антон Хекимян в сутрешния блок на bTV, по повод жестокото убийство на млада жена в хотел „Рила“.

„Момичето не е дало никакъв повод да й бъде направено това деяние. За съжаление това е факт. Има по 1-2 такива случаи в годината. По мой анализ винаги жестокостите се случват около нова година. В последните години това е факт“, допълни още експертът.

Бадънков разкрива, че Димитър не е типичния луд, напротив – трезво мислещ е.

Шефът на "Криминална полиция" разказа за нечовешката жестокост, с която Димитър убил Златена в хотел "Рила"

 

„При беседите с него след престъплението, той се правеше на луд. Направи ми впечатление, че говореше много подредено и смислено. След като разказа подробно как е минал последния му ден и когато се стигна до извършването на зверството каза само „трябваше“. Успяха да го хванат служителите от 1-во РПУ, колегите показаха висок професионализъм. Те бяха призовани в хотела. Видели са лицето, предразположили го, за да няма последствия. Те самите са го накарали да ги заведе до местопрестъплението“, разказва комисарят.

Той посочи още, че Димитър и Златена са се познавали от няколко месеца, но не може да бъде казано със сигурност, че двамата са имали интимен контакт.

„Той заяви, че са имали интимни отношения от няколко месеца, но предстои разследване по въпроса. Момичето по никакъв начин не е дало повод да направи това нещо. От наркотиците и алкохола е отключил нещо, което е предизвикало постъпката му“, заключи той.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook