img

Шефът на БНР колабира, откараха го с линейка

/
/
/
290 Views

Шефът на БНР Светослав Костов е колабирал заради високо кръвно и е бил откаран вчера с линейка на „Спешна помощ“. На директора на медията внезапно му станало зле и се наложило веднага да бъдат повикани спешните медици, научи trg.

Работещи в медията разказаха, че Костов е вдигнал много високо кръвно заради скандала около обществената медия в последните дни.

Журналисти от редколегията на „Хоризонт“ искат оставката на Костов и предстои СЕМ да обсъди въпроса през следващата седмица, а ГЕРБ и БСП искат анкетна комисия за спирането на радиосигнала на 13 септември и за оказван натиск върху журналисти.

От медийния регулатор вече обявиха, че ще сезират прокуратурата за цензура в БНР, след свалянето на Силвия Великова от ефир. По повод спирането на излъчването на „Хоризонт“ на 13 септември бе извършена проверка от ДАНС, КРС и СЕМ. Заключението на институциите бе, че не техническа причина е в основата на „дърпането на шалтера“на „Хоризонт“, за което от СЕМ може да наложат глоба до 27 хил. лв. за нарушение на медийния закон, както и на индивидуалната лицензия.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook