img

Шеф Петров попиля Тото- “Все пак е работил при мен за 40 лв надница” – вижте какво разкри за рапъра!

/
/
/
920 Views

„ВИП брадър“ 2017 нямаше да е същият без участието на шеф Борис Петров.

Безспорно това може да се счита за най-успешният сезон на риалити формата, а голяма заслуга за това има известният кулинар. В продължение на два месеца той тормозеше останалите ВИП съквартиранти и успя да измъкне и най-тъмните им страни от характера. Заради пиперливия си език си навлече гнева не само на съквартирантите си, но и на голяма част от зрителите. Оказа се обаче, че шеф Петров е играл роля във формата, която си е възложил сам при влизането си, но това, по негови думи.

Вижте какво каза обаче, за Тото пред в.Шоу.

“Преди няколко години се запознах с Тото и момчето се стремеше с всичко да ходи напред. Даже е работил при мен един ден да промотира шоколади в мола. Той на мен не може да ми го каже това, преекспонирано е. Много добре знае, че е работил за мен и аз съм му дал 40 лв. надница. Беше едно русичко дете и ми го бяха дали да ми помага. По-скоро се дразнеше на Мегз и нейния бизнес. Тото е голям творец и аз му пожелавам успех. На моменти се губеше, правеше се на остроумен и аз го карах да изглежда глупав По този начин го провокирах и той не издържаше. Когато няма казарма, трябва по друг начин да се изкарва егото от тези хора. ”

Шеф Петров твърди още, че познава и майката на рапъра, както и двамата му бащи.

Единствените добри думи, които шефа споделя са за Сашка Васева. Пиперливият готвач е възхитен от нейната всеотдайност и жертвоготовност. За него няма по-голямо от нейното посвещаване на децата. “Да слезеш от голямата сцена точно, когато си на върха е нещо, което заслужава респект”, казва Петров за певицата.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook