img

Шабан Шаулич загина на датата, на която преди 25 години бе намушкан с нож

/
/
/
509 Views

Шабан Шаулич загина на датата, която чествал като втори рожден ден, научи ТРГ.

Шабан Шаулич загуби живота си в неделя на 17-февруари. Неочакваната загуба на краля на сръбската музика породи хиляди слухове. Появиха се дори такива, че лекарите, оказали му първа помощ, са виновни за смъртта му. Беше поискана аутопсия, която доказа, че Шабан е загинал от травмите, причинени в инцидента.

Оказва се, тази дата, на която загуби живота си, е една от най-лошите в живота на Шаулич. Преди около 25 години на същата дата певецът едва не загубва живота си. Тогава той е бил наръган с нож и едва остава жив, след тежкото покушение над живота му. „Най-тежкият момент в живота ми е, когато ме намушкаха с нож, за да не отида на участие в конкурентно заведение. Бог беше с мен в този момент“, каза Шаулич в последното си интервю за българска медия.

На същия ден, години по-късно, Шабан загуби живота си в тежка катастрофа на магистрала А2 в Германия. В продължение на години семейството на певеца празнува датата 17-ти февруари като негов втори рожден ден и никой дори не предполага, че това ще е датата, на която той ще загуби живота си, пише vecer.mk.

„Ние сме шокирани, че загина на същата дата, на която преди 25 години беше наръган с нож и едва оживя. Това е невероятно! В продължение на повече от две десетилетия, Гоца всяка година на този ден пали свещи в църква и ядат торта. Този ден семейството на Шабан го честваше като втори рожден ден. Те го почитаха всяка година, без значение къде са. Когато бяха на път, Гоца трябваше да намери църква, където да запали свещ. Страшно е, че загуби живота си точно на този ден. Дали е съдба или лоша карма, не знам…“, казва източник близък до семейството.

Тялото на певеца е освободено от властите и може да бъде откарано в Сърбия, където неговите близки да му отдадат последна почит.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook