img

Серуми за лице от Clarins – ефикасна и дълготрайна грижа за кожата

/
/
/
214 Views

Всички, които се интересуват от грижа за кожата и ежедневно използват качествена козметика, са чували за серумите за лице.

Ако желаем действително да снабдим кожата си с възможно най-добрата грижа и защита, то тогава е повече от препоръчително да не пропускаме тази така важна стъпка от ежедневната си козметична рутина.

Говорейки за серуми за лице, не бихме могли да не споменем марката Clarins – един от безспорните лидери в създаването на този тип козметични продукти. За Clarins се знае добре, че е бранд, който е почитател на естествените и растителни съставки в съдържанието на продуктите си. Биковите екстракти доближават марката до медицинската козметика – те успокояват раздразненията, снабдяват кожата с ценни минерали и витамини, грижат се за хидратацията и еластичността. Липсата на вредни химикали окачествява козметиката на Clarins като една от най-качествените на пазара.

Серумите за лице – какво ги прави толкова ефективни?

По същество, серумите за лице превъзхождат кремовете. Причината за това е силната концентрация на активни и полезни съставки, която е в пъти повече при серумите, отколкото при кремовете. Употребата на серуми за лице се препоръчва в случаите, когато кожата е раздразнена или има по-специфични дерматологични нужди. При такива моменти дерматолозите и козметиците препоръчват употребата на серум за лице – силната концентрация на активните и билкови екстракти категорично ще окажат бърз и дълготраен положителен ефект върху кожата на лицето.

Серумите са с по-леки текстури от кремовете – това се дължи на по-фините молекули в техния строеж. Това е с цел по-дълбокото проникване на продукта в кожните клетки. Именно по този начин се гарантира ефектът, който съвсем скоро ще забележите по лицето си.

Серумите за лице на Clarins са едни от най-предпочитаните продукти на пазара – от една страна, те се радват на изключително безкомпромисно качество, а, от друга – цената им е наистина разумна. Много потребители изразяват възхищението си след употреба на някой от серумите на Clarins. Съчетават се повече от успешно с останалите продукти на марката – по правило употребата на серум за лице следва да става след нанасянето на тоник и преди слагането на дневния или нощния крем.

Добре почистеното лице представлява съвършено подготвена основа, способна да усвои в дълбочина активните съставки и полезни вещества, които съдържа всеки един серум за лице.

От Clarins са посветили години на това да откриват най-добрите и ефикасни дерматологични формули и екстракти за своите козметични продукти. Не случайно биват назовавани като едни от водещите дерматологични брандове в целия свят. Усещанията за лукс, качество, ефикасност и грижа вървят ръка за ръка с всеки козметичен продукт на марката.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook