img

Сензационна находка на китайски луноход: Откри каменна табела с йероглифи на Луната (ВИДЕО)

/
/
/
965 Views

Китайският луноход „Нефритов заек-4“ предаде на Земята информация за сензационно откритие, направено на спътника ни, научи ТРГ.

 Всички медии в Поднебесното кралство сега гърмят това, като се позовават на официалното съобщение на космическата агенция на КНР.

По-подробно, според задачата, поставена пред него, роувърът Чанг’е-4 се движел около кратера Фон Карман (където се приземил), изучавайки почвата от далечната страна на Луната. И тогава се случило невероятно нещо: устройството случайно паднало в плитка дупка, или по-скоро, едно от колелата му стъпкало някои малки издутини – и под тях, камерите на „Заека“ видели нещо невероятно.

Това били правоъгълни каменни плочи, върху които се виждали някакви символи (йероглифи).

В момента те се изучават не само от експертите на CNSA, но и от много други изследователи, включително известният немски уфолог Артур фон Триер, който е написал много книги за изучаването на извънземни форми на живот и е заснел редица документални филми по тази тема.

Триер вярва, че каменните „писма“, открити от роувъра, са попаднали на Луната от Земята. И това станало в древни времена, когато американските индианци (и вероятно други раси на нашата планета) имали много повече знания за Вселената, отколкото ние. Нещо повече, те очевидно притежавали и по-напреднали технологии, което им позволявало да пътуват до Луната и други планети на Слънчевата система. Ето защо, уфологът подчерта, че академичните учени отдавна трябва да преразгледат възгледите си за историята на човечеството и по-специално за древния свят, както и да променят концепцията за изследване на планетите на Слънчевата Система.

Или може би „Нефритов заек-4“ е открил на Луната послание на самите земни хора към потомците, питат се някои интернет потребители.

В края на краищата, може ли по-напредналите ни във всички отношения предци да са предполагали кои катаклизми очакват планетата, и че само на Луната такова послание ще бъде запазено? Интересна мисъл, нали?

Въпреки това, не всички уфолози са съгласни с твърдението, че земляните са летели до Луната и Марс. Възможно е, казват те, че извънземните, които ни посещавали, да са тези, които са оставили следите си на Земята и на Луната. Сензационното откритие на китайците доказва само едно: пътуването в космоса е било възможно дори в древни времена, което означава, че не сме сами във Вселената.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook