img

Седмичен хороскоп на Алена за 19-25 януари

/
/
/
823 Views

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен

В сравнение с минали периоди, през идната седмица ще имате по-добро настроение. Ще се наслаждавате на хармония в отношенията си и ще ви е по-лесно да постигате това, което искате.

Телец

Ще се открие възможност да погледнете напред към нови начинания и бъдещи проекти. Ще се заемете със задачи, чието изпълнение изисква да влагате повече енергия и най-вече ентусиазъм

Близнаци

Ако през изминалата седмица сте имали проблеми в интимните отношения, вече може да се отдъхнете – трудните влияния отминават. Разбира се, всичко зависи от това дали сте действали правилно и най-вече дали сте си взели поуки.

Рак

След 21 януари ще поставите своеобразно ново начало. Трябва да гледате право напред към новите възможности, които ви очакват, а не да жалите за миналото и за онова, което си мислите, че сте изпуснали.

Лъв

Задаващата се седмица ще ви донесе нови изненади. Ще разберете за процеси и явления, които по някаква причина са убягвали от погледа ви или не сте ги осъзнавали.

Дева

През дадения период ще преосмислите някои случки от миналото, ще извлечете поуки, ще направите равносметка. През изминалите месеци много от вас имаха възможност да внесат подобрения в определена област от живота си, но най-вече в личните си взаимоотношения.

Везни

Най-сетне стихват съпътствалите ви досега страсти и ще се разрешат конфликтните ситуации, в които попадахте. Ще преценявате обективно обстоятелствата и няма да се влияете толкова от емоциите си.

Скорпион

Събитията през дадения период ще ви позволят да си отговорите на някои въпроси и да разберете коя посока да следвате в личния или професионалния си живот. За да се възползвате максимално от астрологичните влияния, трябва да действате в синхрон със събитията, а не да вървите срещу тях.

Стрелец

Каквито и страхове да са обсебвали ума ви досега, в периода до 25 януари ще бъдете по-спокойни – постепенно ще се освободите от натрапчивите мисли и ще започнете да градите позитивна нагласа у себе си. За да действате в синхрон с астрологичните влияния, не бива да се поддавате на тревогите, а да търсите решения на конкретните проблеми.

Козирог

През следващите дни ще трябва да осмислите промените, които се случват в най-близкото ви обкръжение. Може би сте имали проблеми с колеги или сте получили интересно предложение – през идната седмица мислите ви ще бъдат заети с тези въпроси и вероятно ще търсите правилното решение.

Водолей

Ако вниманието ви е заето с финансови трудности, които трябва да анализирате и да разрешите, през следващите дни може да го направите успешно. Не отлагайте, а се заемете сериозно.

Риби

Тези от вас, които се занимават с интелектуален труд, безспорно ще бъдат най-големите късметлии, защото умът им ще работи на пълни обороти. Останалите може да очакват, че през следващите дни ще се наложи доста да размишляват.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook