img

Сбъдна се още едно пророчество! Денят на Страшния съд приближава със страшна сила

/
/
/
575 Views

Тази година в Саудитска Арабия паднаха обилни количества валежи. Водата буквално удави пустинните местности и превърна териториите в истински оазис.

На пръв поглед изглежда, че местните трябва да се радват, защото животните им вече могат да пасат из някогашните пустини. Но на никой не му е до смях, защото случилото се е още един признак, че краят на света е близо.

Според мюсюлманските пророци, денят на Страшния съд ще настъпи, когато арабската земя се превърне в пасбище, по което ще текат реки. До този момент хората ще преживеят политически надпревари, изригвания на вулкани и земетресения. В пророчествата им се отбелязват и неща като издигане на многоетажни сгради и създаване на скоростен транспорт. И всичко това вече се е сбъднало.

Забележително е, че всички пророчества са показани във филма „Властелинът на пръстените” и всичко това, защото по време на обучението си в Оксфорд писателят Джон Руел Толкин се е запознал с представители на елитната арабска младеж, които му споделили някои странни, на пръв поглед, истории.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook