img

Съсипаха от злостни коментари млада жена, избрала за мъж 40 години по-възрастен от нея

/
/
/
474 Views

В мрежата разпънаха на кръст млада бразилка заради решението й да се омъжи за диджей, който е с 40 години по-възрастен от нея. На историята на младото момиче и доста по-възрастния му съпруг гласност даде The Sun.

23-годишната Мария Едуарда Диас започнала да излиза с Никсън Мот,  когато била на 16. По това време той бил на 56 години.

През декември 2020 г. влюбените се сгодили, през юни 2021 г. вдигнали сватба, а няколко месеца по-късно на бял свят се появила първородната им дъщеричка.

„След като се запознахме, се сближихме, започнахме да излизаме като приятели. Нашата история, от началото до днес, е много красива!“, казва Никсън.

Съпрузите споделят, че първоначално близките им били изненадани от връзката им, но след сватбата най-накрая приели решението им.

Приятелите обаче не приемали любовта им и дълго време я смятали за голяма грешка. На същото мнение са и много непознати в мрежата, с чието осъдително мнение Мария и Никсън редовно се сблъскват.

„Това е толкова неудобно по толкова много начини“, „Хора, това няма начин да се нормализира. Едно е да си на 30 и да имаш връзка с 60-годишен мъж… Но да си на 16? За това си има име!“, пишат те.

Младата бразилка не крие, че е останала доста изненадана от реакцията на интернет потребителите. „Всъщност си представях, че ще стане вайръл, но по положителен начин. Хора, които си казват: „Каква красива любовна история…“, но това не се случи“, казва младоженката.

И признава, че в мрежата често я наричат държанка и я обвиняват в меркантилност.

„Не съм богат. Много хора казват, че вероятно съм богат, а тя иска финансова стабилност. Никога не е имало личен интерес от нейна страна“, казва по този повод съпругът й.

Мария пък добавя, че при тях всичко винаги се е случвало само по взаимно съгласие. Тя е категорична, че Никсън никога не я е принуждавал да направи нещо против волята си и винаги се е отнасял внимателно към нея.

„Ако обичате даден човек, борете се за него. Ако той ви харесва, ако има уважение и взаимност, въпреки разликата в годините или друга пречка, борете се“, казва Мария.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook