img

Съседи с горещи разкрития за убитото семейство край Негован – жената блъскала по парното

/
/
/
500 Views

Мистерията с труповете край софийското село Негован е разплетена. МВР вече знае кои са убитите мъж и жена, а за жестокото убийство вече има и арестувани, научи trg

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че самоличността на убитите вече е изяснена. Това са треньорът по борба Йордан Атанасов и съпругата му. Медията ни научи още, че убитата жена се казва Марияна.

МВР провежда от вчера операция по изясняване и събиране на доказателства по случая в апартамента на семейството на столичния булевард „Витоша“.

Агенция ПИК научи, че убитият треньор има дъщеря, която живее в чужбина, но е пристигнала в България след новината за смъртта на баща й. Най-вероятно в момента тя е в полицията, където дава показания. Апартаментът се намира на седмия етаж в сградата на бул. „Витоша“ №182.

„Купиха жилището и след 2-3 дни започнаха ремонт. Преди 2-3 години се нанесоха. Като го купиха, като че ли бяха повече“, коментира съсед на убитото семейство ексклузивно пред ПИК TV.

„Жената почти не съм я виждал, мъжът съм го виждал да се разхожда с кучето. Поздравявахме се. Беше много строен. Не се усетих да се е случило нещо, защото бяха кротки. Жена му от време на време биеше с желязо по парното. Мъжът й казваше, че над тях тропат и тя е била нервна и затова удряла по парното“, обясни още съседът пред медията ни.

Възрастна жена коментира пред ПИК TV, че не познава убитите хора, тъй като те били от новите жители в блока. Съседи, живеещи над Йордан и съпругата му, също заявиха пред медията ни, че не познават жертвите.

Продавачка в магазина под блока обясни, че не знае кои са убитите, но ако мъжът е същият, за когото си мисли, ще й е много тежко, защото бил много добър съсед.

ПИК

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook