img

Съседи на двойния убиец от Козлец разказаха шокиращи подробности за кървавата трагедия

/
/
/
276 Views
loading...

Припомняме, че собственик на стадо крави изпадна в пристъп на ревност и застреля последователно жена си и съседа си. Към 9,30 часа сутринта вчера 45-годишният Гюнай Мюмюн грабнал двуцевката ИЖ и първо с един изстрел убил 44-годишната си половинка Фатиха в дома им пред погледите на двете му дъщери на 5 и на 25 години.

После излязъл навън и с два изстрела повалил смъртоносно комшията си Мехмед Мюслюм на 48 години. По първоначални данни причината за престъплението е ревност, съобщи официално ОД на МВР – Хасково.

„От месец – месец и нещо насам Гюнай нещо не го биваше, бе все умислен, спря да поздравява, някаква депресия го бе обладала. Иначе бе кротък и трудолюбив, не е сторил досега никому зло. Кой да ти мисли обаче, че ще се стигне до тук“, клатеха глави хора от селото.

Чобанинът първо бил притеснен от заболяване на малката си щерка, което се влошавало. Лечението дърпало пари от семейния бюджет и това допълнително го тормозело, пише „Монитор“.

Всичко можеше да се размине, ако хората бяха по-съвестни и отговорни, тюхкаше се кметът на селото Бейнур Кадир. Той информира, че може би и заради недоимъка съселянинът му набедил 4-5 души, сред които и комшията Мехмед, че флиртуват и въртят любов зад гърба му с жена му.

„Те ми сигнализираха, обадих се и на кварталния. Той посъветва да бъде пусната жалба, за да има основания да му отнемем оръжието, но никой не рачи“, свидетелства селският управник. Полицията потвърди, че ловната пушка е била законно притежавана от стрелеца.

Според очевидци Мехмед ремонтирал трактора си, когато от къщата на Гюнай проехтял смъртоносният изстрел. Той тръгнал да проверява какво става, когато убиецът напуснал дома с оръжието в ръка и разстрелял и него до оградата на имота му.

Тепърва експертизи и аутопсия ще установяват къде са попаднали фаталните изстрели в телата на жертвите, казаха от разследването. Областният съдебен лекар д-р Христо Еленски извърши по обяд оглед на труповете.

Според някои източници изпадналият в шок убиец насочил оръжието и към дошлите по спешност на място полицаи, но бил обезвреден светкавично.

 
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!