img

Със сигурност не можете да познаете годините на тези жени, а едната дори им е майка!

/
/
/
677 Views

Запознайте се с тайванското семейство, в което зрелите жени изглеждат като невероятно млади момичета!

Съвсем наскоро, младостта им шокира интернет, чрез дизайнерката и модна блогърка Люре Ксу (41). Но скоро хората осъзнаха, че тя не е единствената в семейството, която изглежда на половината на своята възраст. Нейните две сестри – Шарън (36) и Фейфей (40) – също напомнят на много млади студенти. Да не говорим за майката!

Тайванските медии ги нарекоха „богини, замразили времето“!

Тези тайвански жени изглеждат толкова млади, че реалната им възраст е просто невероятна!

Тук 63-годишната майка (в средата) и дъщеря й Люре Ксу, 41 (вдясно) и Шарън Ксу, 36 (вляво).

Майка и 2 дъщериМайката на „момичетата“, която е пенсиониран танцьор, хората често приемат за тяхна сестра. Просто е невъзможно да се повярва. че в действителност тя е на 63 години!

Люре работи като дизайнер и води блога си. През август тя става на 42! Сестра й Фейфей е на 40 години и това е дъщеря й.

Третата им сестра, Шарън Ксу, която навърши 36 години, е известен актьор в собствената си страна!

Третата сестраКаква е тайната на младостта им? В интервю за „Тайван“ Люре признава, че пие много вода и се опитва да се придържа към зеленчукова диета. Тя също така посочва, че е важно хидратирането на кожата, „Ако кожата ви получава достатъчно вода, не е нужно да се притеснявате за стареене и бръчки.“

Сестрите Люре и Фейфей също препоръчват на всички жени, да пият много течности, включително и голяма чаша топла вода всяка сутрин.

„Правя това повече от десет години – каза Фейфей. – Обикновено сутрин пия 350-500 мл вода „. Това е! Оказва се, че тайната на младостта изглежда много по-лесна, отколкото можем да си представим – ВОДА!

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook