img

Съпругата на убития велосипедист към шофьора: Предай се

/
/
/
237 Views

Буксува разследването на инцидент на пътя, след който почина велосипедист, научи trg. Полиция и близки на загиналия 42-годишен мъж призовават свидетели на случилото се да съдействат на разследването, предава bTV.

42-годишният Константин Касабов най-вероятно е ударен от превозно средство, докато пресича кръстовището на бул. „Рожен“ и ул. „Петър Панайотов“ в понеделник сутринта.

Засега обаче не е ясно как точно се е случил инцидентът, тъй като няма свидетели, нито записи от камери, които да насочат полицията. Назначена е автотехническа експертиза на велосипеда на мъжа. По него няма видими следи от друго превозно средство.

Съпругата на загиналия се обръща към евентуалния втори участник в инцидента. „Бих му казала, че човек почина, с две деца, със семейство и бих го призовала просто да се обади на органите на реда, за да се види какво точно е станало. Може той да не е изцяло виновен, може да има част от вина и съпругът ми, нямам представа, никой не може да каже.

Уви, той вече не може да разкаже какво е станало, но поне да се изяснят обстоятелствата. И ако е виновен, да си понесе вината, мисля, че това е нормалният ход на нещата. Той утре може да блъсне и друг по същия начин и безнаказано да си замине“, каза София, съпруга на Константин Касабов.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook