img

Съпругата на Ценко Чоков разкри скандална история

/
/
/
514 Views

Ценко Чоков е на адрес в София. Не е избрал той, а съдът реши така. Болестите той ги има. Те са установявани не веднъж и два пъти. Вещите лица са направили експертиза. В продължение на две години той постоянно се лекува и има медицинска документация. Въз основа на тях е издадена експертизата. Това заяви в ефира на Нова тв съпругата на скандалния бивш кмет на Галиче Ценко Чоков Цветелина Нелова.

За да бъде на количка, има полиневропатия в тежка форма и ставно заболяване – коксартроза. С всичко това има и доста други заболявания, които за съжаление също са установени и се лекуват цял живот.

Съпругата на бившия кмет на Галиче добави още, че той страда и от хипертония и диабет.

„В зъболекарския кабинет има стол. Не се налага да стои там прав. Претърпя оперативни интервенции в устата. До колкото знам е бил до към 06:30 е бил на зъболекар и пътьом е преминал през прословутия ресторант, за да си вземе нещо за храна. Той живее сам в момента в София, трябва да се погрижи за прехраната си.

Не ги познавам другите хора на масата. Това е пълна лъжа, че има алкохол на масата. Има чаши с вода“, категорична е Нелова.

„Вчера имаше репортери в самия ресторант, в който сервитьорът каза, че са били около 10-ина минути. След което се е появила полиция, проверили са им личните карти и са ги държали около час.

Има диабет, а той изисква режим на хранене. Ресторантът, от който е купил храна, е бил на път към вкъщи. В момента той е там, жилището е негово“, разкри още съпругата на скандалния бивш кмет.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook