img

Саня Борисова прати Мариана Маринова на дуел с червило във „Фермата“

/
/
/
892 Views

Две седмици след старта на риалитито „Фермата: Нов свят“ отборът на богатите в шоуто е изправен пред опцията да бъде ръководен от жена, видя ТРГ.

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова ще премери сили с треньора на звездите Сами Хоссни в дуел за фермер на седмицата.

Шефката на силиконките у нас се стяга за битка след като Саня Борисова я номинира, а съотборниците й я предпочетоха пред кандидата на продукцията – архитектката от село Хвойна Кристиана Брънзалова. Маринова бе сред най-близките съотборници на актрисата в шоуто, споделяше всичките й ритуали за разкрасяване и я защитаваше срещу масовите подмятания, че стои повече пред огледалото, отколкото в обора.

Освен с милите думи в прощалното си писмо, Борисова разплака приятелката си с неочакван подарък – любимото си червило. „Вярвам, че жените са способни да ръководят наравно с мъжете! Докажи, че можеш да бъдеш добър лидер и с червило в ръка!“, предизвика я филмовата звезда.

Отсъствието на Саня, която падна в епичен дуел с детската учителка от отбора на сиромасите Маргарита Христова, бе прието с умерена тъга от чорбаджиите.

С изключение на софтурения милионер Митко Караиванов, мъжете в отбора от ден първи не спираха да й натякват, че е пасивна и спъва общия ритъм на работа. Последната си седмица в риалитито Борисова изкара като ратай и предизвика гнева на Сами Хоссни със скатаването си от доенето на овцете – процес, който предизвикваше откровена погнуса в актрисата.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook